RYŻOWE PULPECIKI SEROWE
SKŁADNIKI:
- szklanka ryżu
- 3 trójkąty sera kremowego Hochland Z szynką
- 1 jajko
- bułka tarta
- sól, pieprz, oregano
- sos salsa
w tym przepisie użyj
PRZEPIS:
Ryż gotujemy i przekładamy do miski. Dodajemy ser kremowy z szynką i przyprawy. Mieszamy i formujemy małe kulki, które najpierw obtaczamy w jajku, a następnie w bułce tartej. Podsmażamy na patelni i podajemy z pikantnym sosem salsa. Smacznego!
- #Łatwe
- #Przekąska
Kontakt
Pytania? Sugestie?
Chcesz się podzielić z nami swoją opinią lub zadać pytanie? Skorzystaj z formularza kontaktowego, a my odpowiemy na Twoją wiadomość. W przypadku zgłaszania reklamacji prosimy o podanie numeru partii reklamowanego produktu, informacja ta ułatwi i w znaczący sposób przyspieszy udzielenie odpowiedzi.