ZUPA POROWE NASYCENIE
SKŁADNIKI:
- 0,5 kg mięsa mielonego,
- 4 duże pory (biała część),
- 2 serki kremowe Hochland Śmietankowy,
- bulion,
- sól i pieprz.
w tym przepisie użyj
PRZEPIS:
Białą część pora kroimy w paseczki, wrzucamy do bulionu, dusimy, następnie bierzemy mięso i smażymy na oleju, jak się usmaży wrzucamy je do garnka z zupą i gotujemy trochę aż por będzie miękki, następnie w połowie wody ciepłej w szklance rozpuszczamy ser kremowy i wlewamy do zupy wraz z bulionem, gotujemy, przyprawiamy.
Można podawać z groszkiem ptysiowym albo grzankami z białej bułki. Smacznego!
- #Średnie
- #Zupa
- #Danie mięsno warzywne
- #Obiad
- #Kolacja
Kontakt
Pytania? Sugestie?
Chcesz się podzielić z nami swoją opinią lub zadać pytanie? Skorzystaj z formularza kontaktowego, a my odpowiemy na Twoją wiadomość. W przypadku zgłaszania reklamacji prosimy o podanie numeru partii reklamowanego produktu, informacja ta ułatwi i w znaczący sposób przyspieszy udzielenie odpowiedzi.