GRILLOWANE PLASTRY SERA HOCHLAND NA GORĄCO! WE WSTĄŻKACH CUKINII Z GRILLOWANĄ KIEŁBASĄ
SKŁADNIKI:
- ser Hochland Na Gorąco! z pomidorami i ziołami 8 plasterków
- cukinia duża 1 szt.
- kiełbasa 4 szt.
- miód 10 g
- musztarda 10 g
- olej 30 g
- gałązki rozmarynu 8 szt.
- słodka papryka wędzona
PRZEPIS:
Obieraczką do warzyw wycinamy wstążki z cukinii i wkładamy je na 2-3 min do gorącej wody, a następnie hartujemy w zimnej wodzie. Wstążkami cukinii owijamy plastry sera. Z musztardy, oleju i miodu robimy glazurę, którą smarujemy cukinię, następnie rumienimy na grillu. Kiełbasę nacinamy wzdłuż, na kształt grzebienia. Wzdłuż kiełbaski wbijamy gałązki rozmarynu i posypujemy wędzoną papryką, tak przygotowaną kiełbasę grillujemy. Na gotowe kiełbaski układamy plaster sera Hochland Na Gorąco! owinięty w cukinie w miodowo – musztardowej glazurze. Ser możemy zapiec również na cukinii.
Smacznego!
- #Łatwe
- #Przekąska
- #Grill
- #Danie mięsne
- #Danie mięsno warzywne
- #Kolacja
Kontakt
Pytania? Sugestie?
Chcesz się podzielić z nami swoją opinią lub zadać pytanie? Skorzystaj z formularza kontaktowego, a my odpowiemy na Twoją wiadomość. W przypadku zgłaszania reklamacji prosimy o podanie numeru partii reklamowanego produktu, informacja ta ułatwi i w znaczący sposób przyspieszy udzielenie odpowiedzi.