FONDUE Z SERKA KREMOWEGO
0:30
Łatwe
2

FONDUE Z SERKA KREMOWEGO

SKŁADNIKI:

  • 2 bloczki sera kremowego pieczarkowego Hochland
  • 100 ml wina białego wytrawnego
  • Paluszki grissini
  • Szynka parmeńska
  • Opcjonalnie owoce lub inne dodatki wg uznania
Ser kremowy z pieczarkami
w tym przepisie użyj

PRZEPIS:

Sery pokroić, umieścić w rondelku, dodać odrobinę wina i podgrzewać na małym ogniu, często mieszając do momentu rozpuszczenia. Dolać resztę wina i energicznie mieszając podgrzewać jeszcze chwilę do połączenia składników w kremowy sos. Przełożyć sos do naczynia do fondue, podawać z paluszkami grissini owiniętymi w szynkę. Smacznego!
  • #Łatwe
  • #Przekąska
  • #Kolacja

Kontakt

Pytania? Sugestie?

Chcesz się podzielić z nami swoją opinią lub zadać pytanie? Skorzystaj z formularza kontaktowego, a my odpowiemy na Twoją wiadomość. W przypadku zgłaszania reklamacji prosimy o podanie numeru partii reklamowanego produktu, informacja ta ułatwi i w znaczący sposób przyspieszy udzielenie odpowiedzi.